BASES LEGALS 18è CONCURS DE CUINA

En compliment del que es preveu a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de Desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Bon Preu, SAU us informa que les vostres dades personals s’integraran en una base de dades titularitat de Bon Preu, SAU, domiciliada a la Ctra. C-17 km 73 de les Masies de Voltregà, titular del CIF A-08665838, i seran tractades amb la finalitat de gestionar aquest concurs i  el lliurament de premis, acceptant que es doni publicitat del guanyador i/o dels participants i també de les receptes presentades, incloses les seves fotografies, per qualsevol mitjà. Així mateix, les vostres dades seran tractades amb la finalitat d’oferir-vos informació comercial respecte a productes i serveis de Bon Preu, SAU o de qualsevol empresa del grup empresarial al qual pertany.

Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per escrit a l’adreça referenciada més amunt o bé a través de la següent adreça de correu electrònic seguretatlopd@bonpreu.cat.

Totes les receptes presentades i les fotografies que les acompanyen, les quals són originals i pròpies dels participants, quedaran en propietat del Grup Bon Preu, a qui els participants cedeixen els drets de propietat intel·lectual en exclusiva per a la posterior publicació en qualsevol mitjà.

Les votacions es tancaran el divendres 30 de juny a les 12 h. del migdia, i el guanyador/a de la recepta més votada pel públic serà anunciat el dilluns 3 de juliol a partir de les 18.30 h. a l'acte d'entrega de premis i a través de xarxes socials.

BONPREU-ESCLAT haurà de rebre l’acceptació del premi per escrit en el termini de 48 hores hàbils (exclosos dissabtes, diumenges i festius) a comptar des de la data de notificació de la seva condició de guanyador o de guanyador suplent. Aquesta acceptació podrà fer-se per correu electrònic i haurà d’incloure el número de DNI o NIE del propi guanyador a fi que la seva identitat pugui ser comprovada en el moment de gaudir del premi. Els participants autoritzen a BONPREU-ESCLAT la cessió de dades a tercers amb la única finalitat de gestionar els premis.

En el supòsit que el guanyador no accepti el termini i amb les modalitats a dalt indicades, el premi quedarà desert. El participant que no hagi acceptat el premi en el termini i amb les modalitats a dalt indicades no tindrà dret a cap compensació, així mateix no s'admeten canvis en els premis sota cap circumstància.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.