BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

17è concurs de cuina de Bonpreu i Esclat

07/de juliol/2016

El passat dimarts 5 de juliol, els finalistes del 17è Concurs de cuina de Bonpreu i Esclat van assistir a l’acte de lliurament de premis celebrat a la Sala Luz de Gas de Barcelona. L’acte també va comptar amb la presència del jurat format pel reconegut cuiner Nandu Jubany; el director de la revista Cuina, Josep Sucarrats i la blogger gastronòmica Marta Sanahuja, que van ser els encarregats de seleccionar els guanyadors entre totes les receptes rebudes.

Així doncs, els 150 finalistes i els seus acompanyants anaven arribant a la sala barcelonina per gaudir d’una vetllada plena de premis i sortejos. A partir de dos quarts de set de la tarda l’actor Joan Arqué, que conduïa la gala, juntament amb la companyia artística Divinas van donar inici a l’espectacle.

En primer lloc, es van repartir els premis corresponents a les categories de primer plat, segon plat, postres i millor fotografia. Els premiats van ser:

  • Pilar Sebastian amb la recepta de pèsols negres del Berguedà amb cansalada i espinacs
  • Eva García va rebre el guardó pel seu gall Sant Pere amb cítrics i amanida tèbia saludable
  • Eva Porta va ser la guanyadora de la categoria de postres amb la recepta d’aspic de nespres
  • Blanca López va rebre el premi a la millor foto gastronòmica

Els membres del jurat van fer entrega als guardonats o als seus representants d’un menú degustació per al restaurant Can Jubany en el cas de les millors receptes i un taller de fotografia per al guardó fotogràfica, així com una subscripció durant un any a la revista Cuina per a totes quatre afortunades. Així mateix, els 150 finalistes van ser premiats amb 100€ a la targeta client que podran bescanviar per un lot de productes.

Tot seguit, va tenir lloc entre tots els finalistes el sorteig de diferents premis, consistents en: 10 vals de 500€ per bescanviar als supermercats Bonpreu i Esclat, dues visites i tast a les caves Codorniu, una estada a l’Hotel Balneari Font Vella i dos lots de productes de la Federació Catalana de DOP i IGP.

Emprenent ja la recta final de l’acte, Divinas van seguir amenitzant la nit amb la seva actuació musical i, ja a la sortida de la sala, els assistents van poder fotografiar-se al photocall preparat especialment per a l’ocasió i així immortalitzar el moment.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.