BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Recepta d'enfilalls de pollastre al iogurt

Recepta d'enfilalls de pollastre al iogurt

25/de gener/2019

Recepta d'enfilalls de pollastre al iogurt ingredients per a 4 persones:

 

  • 600 g de pit de pollastre
  • 300 g de cuscús
  • 2 iogurts grecs
  • 1 ceba tendra
  • 3 grans d’all
  • ½ cogombre
  • 1 llimona
  • Mantega oli d’oliva verge extra
  • Sal, pebre negre i menta

 

1 Talleu el pollastre a daus de mida adient per fer enfilalls.

2 Peleu i piqueu la ceba i un parell de grans d’all. Aboqueu-ho en un bol amb els daus de carn; salpebreu-ho. Barregeu-ho per impregnar-ho bé i deixeu-ho marinar a la nevera 2 h.

3 Renteu i piqueu la menta.

4 Peleu el cogombre, retireu-ne les llavors i talleu-ne la polpa a daus ben menuts.

5 Peleu i piqueu ben menut el tercer gra d’all.

6 Barregeu els tres productes amb els iogurts. Espremeu la llimona i incorporeu-hi el suc. Tasteu-ho per trobar-hi el punt que us agradi. Salpebreu-ho amb moderació i poseu-ho a la nevera.

7 Coeu el cuscús. Afegiu-hi mantega tot treballant-ho amb una forquilla.

8 Enfileu els daus de pollastre escorreguts a les broquetes i passeu-les per unes graelles untades d’oli; gireu-les a mitja cocció i regueu-les un parell de cops amb el suc del marinat. Presenteu els enfilalls damunt d’un llit de cuscús, amb la salsa de iogurt en un bol a part.

 

Més entrades de blogs

Com coure la pasta i tipus de pasta

A banda de la la farina utilitzada i el procés d’elaboració, el quid de la qüestió d’una bona...

Sucs verds: salut a glops

Semblava que els sucs verds havien de ser una moda passatgera. Durant un temps, tot sovint hem...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.