BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens

Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens

31/d’agost/2020

Ingredients per a 4 persones:

2 cogombres

2 pastanagues

1 remolatxa fresca

50 g de créixens

el suc d’una llimona

sal

pebre negre

oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Renta el cogombre i retira’n les puntes. Pela la pastanaga. Amb l’ajuda d’una mandolina, talla finament el cogombre i la pastanaga.
  2. Pela la remolatxa i talla-la finament, amb la mandolina, i després fes-ne cercles, amb l’ajuda d’un talla pastes.
     
  3. Renta i asseca els créixens.
     
  4. Distribueix els ingredients de manera alterna en plats i amaneix-ho amb sal, pebre, suc de llimona i oli d’oliva.

     

 

Més entrades de blogs

Amanida de tomàquet i mozzarella amb anxoves

Ingredients per a 4 persones: 4 tomàquets 2 boles de mozzarella fulles d’alfàbrega ...

Pastís d'espinacs

Ingredients (6 persones):   Per al pastís d’espinacs:   300 g d’espinacs...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.