BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens

31/d’agost/2020

Ingredients per a 4 persones:

2 cogombres

2 pastanagues

1 remolatxa fresca

50 g de créixens

el suc d’una llimona

sal

pebre negre

oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Renta el cogombre i retira’n les puntes. Pela la pastanaga. Amb l’ajuda d’una mandolina, talla finament el cogombre i la pastanaga.
  2. Pela la remolatxa i talla-la finament, amb la mandolina, i després fes-ne cercles, amb l’ajuda d’un talla pastes.
     
  3. Renta i asseca els créixens.
     
  4. Distribueix els ingredients de manera alterna en plats i amaneix-ho amb sal, pebre, suc de llimona i oli d’oliva.

     

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.