BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Amanida de mandarines i Tête de Moine amb oli d'avellanes

Amanida de mandarines i Tête de Moine amb oli d'avellanes

13/de gener/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 1 escarola de cabell d'àngel
  • ½ bulb de fonoll
  • 8 grans de raïm blanc
  • Un raig de suc de llimona
  • 4 mandarines
  • 300 g de formatge Tête de Moine
  • 200 ml d'oli d'avellanes
  • 50 g d'avellanes torrades
  • 25 ml de reducció de vinagre
  • sal gruixuda en escames
  • porradell

 

Preparació

  1. Netegeu l'escarola amb abundant aigua i escorreu-la molt bé. Passeu-la pel centrifugador per treure tota l'aigua possible.
  2. Talleu el bulb de fonoll a tires molt fines. Escaldeu-les en aigua bullent durant mig minut, refredeu amb aigua i gel.
  3. Peleu (opcional) els raïms, talleu-los per la meitat i traieu-ne les granes. Poseu-los en un got amb aigua i suc de llimona perquè no s'oxidin.
  4. Peleu les mandarines, separeu els grills i traieu tota la part blanca possible. Talleu cada grill en dos o tres trossos.
  5. Feu flors de Tête de Moine amb la girolle.
  6. Prepareu l'amaniment. Barregeu l'oli d'avellanes, el vinagre reduït, les avellanes torrades trencades i el porradell picat.
  7. Poseu l'enciam distribuït als plats. Al damunt poseu-hi el fonoll, els raïms, la pinya, la mandarina i les flors de Tête de Moine. Amaniu amb l'oli d'avellanes i poseu unes escames de sal pel damunt.

Més entrades de blogs

Compra una postal, regala un somriure

Són disset els músculs de la cara que exercites per somriure. Ara, amb la campanya ‘ Regala...

“Els donatius de Bonpreu i Esclat ajuden a apropar l’aigua potable a moltes famílies de la República Centreafricana”

ENTREVISTA A BÀRBARA SALINAS, d’aliances estratègiques d’Oxfam Intermón Comprant postals a 1...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.