BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Amanida de taronges i olives

Amanida de taronges i olives

17/de febrer/2017

Xef: Pep Nogué

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 taronges de pell gruixuda
  • 1 ceba vermella
  • 20 olives negres
  • 1 dl d'oli d'oliva verge extra
  • el suc de mitja llimona
  • sal
  • pebre negre
  • sucre
  • 1 cor d'enciam
  • julivert fresc
  • menta fresca
  • anet fresc

Elaboració:

  1. Talla a sang les taronges i fes-ne unes rodelles e mig centímetre de gruix.
  2. Posa-les en un bol amb la ceba pelada i tallada a rodanxes ben fines i el suc que han deixat anar les taronges.
  3. Prepara l'amaniment barrejant en un bol l'oli d'oliva verge extra, el suc de llimona, sal, un xic de pebre acabat de moldre i un pols de sucre.
  4. Afegeix-lo a la taronga i dexa macerar un parell d'hores.
  5. A l'hora de servir, col·loca les fulles de cor d'enciam al fons de la plàtera i posa la taronja amanida al damunt.
  6. Decora amb les olives negres i les herbes tallades a tires fines.

Més entrades de blogs

"El sector del vi és estratègic, cohesiona el territori i és sostenible"

ENTREVISTA A EVA VICENS, Directora dels Premis Vinari Per situar-nos una mica,...

Per Carnaval, tot s’hi val

Hi ha una setmana de l’any on la gresca i la disbauxa estan justificades: la setmana de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.