BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Aquest Nadal tan especial, comparteix els bons moments amb Bonpreu i Esclat

02/de desembre/2020

A Bonpreu i Esclat volem que aquestes festes de Nadal siguin més especials que mai. Perquè ens mereixem bons moments i perquè volem compartir-los amb qui més ens estimem.

Per això, si vols fer feliç a la gent que t’envolta, regala Bonpreu i Esclat.

És molt fàcil. A les nostres botigues trobaràs targetes regal amb les que sorprendràs a qui tu vulguis. Un cop activades amb imports de 30€, 50€ o 100€ es podran utilitzar escollint entre tots els productes de qualsevol establiment Esclat, Bonpreu i Minimercat. Un regal segur, que s’aprofita al màxim i que tens molt a mà.

I les targetes regal també són una molt bona opció per les empreses que busquen una fórmula ràpida, còmoda i flexible d’agrair la implicació dels seus col·laboradors o la fidelitat dels seus clients.


Lots i paneres
Un clàssic i amb el segell de qualitat de Bonpreu i Esclat. Hem preparat lots i paneres que contenen una selecció de productes de la màxima qualitat, perfectes per consumir durant aquestes festes de Nadal. Descarrega’t el catàleg per veure quins productes hi ha a cadascun dels lots i les paneres que tenim per aquest any.

Un detall que sempre ha satisfet tant a les famílies, com a les amistats i a les empreses.

Els lots i les paneres també els pots reservar al teu establiment habitual. Qualsevol altra forma de lliurament el valorarem de forma personalitzada.

Pots demanar-nos més informació o fer la teva comanda de targetes regal, lots i paneres escrivint a [email protected] o trucant al 93 827 76 30. 
 

No deixis passar l’oportunitat de fer aquest Nadal més especial. Crea bons moments i comparteix-los amb Bonpreu i Esclat.

Bones Festes a tothom!

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.