BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Bacallà al pil pil d'olives negres

Bacallà al pil pil d'olives negres

23/de març/2016

El bacallà pot cuinar-se de múltiples formes i a través d'aquesta videorecepta volem ensenyar-te a preparar-lo al pil pil amb olives negres.

A Bonpreu i Esclat trobaràs tot el que necessites per elaborar aquesta deliciosa recepta.

 

Més entrades de blogs

La mona de Pasqua

L’ou més esperat de l’any Arriba Setmana Santa i els fillols estan nerviosos. Tenen ganes...

Viatjant per la Catalunya de Dalí

Salvador Dalí, el geni de la tramuntana La genialitat de Salvador Dalí només es comprèn...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.