BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Bacallà amb ous i tàperes

07/de febrer/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g Skrei
  • 100 g gambes pelades
  • 2 ous
  • 2 cullerades oli de gira-sol
  • 2 dents d’all
  • 1 rave picant
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 escalunya
  • mantega
  • 2 cullerades tàperes
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • sal
  • pebre

Preparació:

  1. Talla el peix a porcions i sala-ho. Deixa-ho reposar durant 7 minuts. Esbandeix-ho i asseca el peix.
  2. Escalfa l'oli d'oliva en una paella, afegeix-hi el peix i fregeix-lo fins que estigui gairebé cuinat, uns 6-7 minuts. Dona-hi la volta i cuina-ho durant 1-2 minuts més pel costat contrari. Alhora, afegeix-hi una cullerada de mantega i l'all a la paella. Banya el peix amb la mantega mentre es va cuinant.
  3. Bull els ous durant 10 minuts. Ratlla un ou utilitzant la part gruixuda del ratllador i l’altre utilitzant la part més fina.
  4. Emplata l'Skrei sobre un llit de rave picant amb les gambes i l'ou ratllat. Banya-ho amb la mantega de tàperes.

Per a la mantega de tàperes:

  1. Daura suaument la mantega i l’escalunya.
  2. Afegeix-hi les tàperes i condimenta-ho al gust amb el suc de llimona, la sal i el pebre.

*Fotografia: NSC

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.