BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

21/d’octubre/2020

Ingredients per a 4 persones:

300 g de formatge de cabra

120 g de codonyat

50 g de pinyons

50 g d’ametlles

50 g d’avellanes

4 brots de cibulet

4 branquetes de farigola

4 branquetes de romaní

12 bastonets de pa

 

Preparació:

  1. Treu la pell que cobreix el formatge de cabra i talla'l en 12 peces de la mateixa mida. Deixa-les a temperatura ambient una estoneta, perquè s’estovin.
     
  2. Talla el codonyat en 12 daus regulars.
     
  3. Trosseja una miqueta la fruita seca i torra-la al forn a 180 ºC, 10 min. Treu-la i deixa-la refredar.
     
  4. Desfulla la farigola i el romaní i, amb el cibulet, pica-ho tot una miqueta, per tenir una barreja uniforme.
     
  5. Posa una peça de codonyat al mig de cada peça de formatge i, amb les mans, forma boles en què el codonyat quedi centrat a l’interior del formatge.
     
  6. Arrebossa les boles, primer amb la barreja de fruita seca i després amb la barreja d’herbes aromàtiques.
     
  7. Clava en cada boleta un bastonet de pa i serveix-ho a temperatura ambient.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.