BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Bombons de foie arrebossat de cacauet i confitura de taronja amargant

11/de desembre/2015

Vols cuinar un aperitiu deliciós per a les festes nadalenques?

No et perdis aquest vídeo amb què aprendràs a preparar uns deliciosos bombons de foie arrebossat de cacauet i confitura de taronja amargant.

Més entrades de blogs

Torna el Tió Solidari amb aliments per a tots els infants

Són milers els clients de Bonpreu i Esclat que any rere any es converteixen en el motor d’una...

"L’objectiu és arribar a trobar un medicament adequat per a cada tipus de pacient de leucèmia"

ENTREVISTA AL SR. ANTONI GARCIA PRAT, gerent de la Fundació Josep Carreras Gràcies a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.