BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Bon Preu rep el premi Aster a la millor trajectòria empresarial

16/de novembre/2017

El passat dimarts 14 de novembre, el President i Director General de Bon Preu, en Joan Font, va recollir el premi Aster a la millor trajectòria empresarial atorgat per la prestigiosa escola de negocis ESIC. Aquest guardó recompensa el fet que a Bonpreu i Esclat sempre hem situat el client al centre del nostre model de negoci amb una clara aposta per la innovació.

El lliurament de premis es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona, una gala que també acollia l’acte de graduació dels alumnes de grau i postgrau d’ESIC i en què van participar més d’un miler de persones. Juntament amb Bon Preu que va rebre el guardó en la categoria Grans Empreses, també van ser premiats Torrons Vicens i Josper en la categoria de pimes; la periodista Rosa Maria Calaf rebia el guardó de comunicació professional; l'aeroport de Girona, el premi de comunicació d'empreses; i el de màrqueting i valors va ser per a Publicitarios Implicados.

En Joan Font en el seu discurs d'agraïment va destacar que el premi "és un orgull i un estímul per continuar treballant amb la mateixa intensitat i passió que el primer dia". També va recordar que "la finalitat intrínseca de l'empresa és seguir generant riquesa i per assolir-ho cal estar a l'aguait de com evoluciona el nostre entorn i adaptar-nos i cercar noves possibilitats i nous models de negoci". El Director General de Bonpreu i Esclat va remarcar que comptar amb el millor equip és la clau per aconseguir-ho. 

La feina ben feta i el treball en equip de totes les persones de Bon Preu són els que han fet possible rebre aquest reconeixement, que tant ens enorgulleix i  i ens encoratja a seguir posant tots els nostres esforços per servir els nostres clients tan bé com mereixen.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.