BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Bonpreu i Esclat hem estat guardonats amb el III premi Martí Gasull organitzat per Plataforma per la Llengua

09/de febrer/2016

Ahir dilluns al vespre, vam rebre el premi Martí Gasull de promoció de la llengua catalana que atorga Plataforma per la Llengua. En l’acte de lliurament celebrat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) Joan Font, director general del Grup Bon Preu, ha recollit el guardó de mans del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

D’aquesta manera, s’ha volgut reconèixer el fet d’utilitzar el català amb normalitat en tots els aspectes de l’activitat dels supermercats Bonpreu i Esclat. L’elecció del guanyador s’ha fet a través de votació popular on-line entre els finalistes: l’Associació de Treballadors Pakistanesos de Catalunya, el grup radiofònic Flaix i Bonpreu i Esclat. Aquestes tres candidatures havien estat prèviament seleccionades per un jurat entre més de 150 entitats que han fomentat i impulsat l’ús del català. Finalment, han estat més de 5.000 persones les que han votat a través del web premimartigasull.cat.

La celebració va ser conduïda per l’actriu Georgina Latre i va iniciar-se amb un vídeo de presentació dels tres candidats que optàvem al reconeixement. Així mateix, també va comptar amb la participació dels artistes Gemma Humet i Pau Figueres com a encarregats de musicar l’acte.

Aquest premi ret homenatge a Martí Gasull i Roig, un dels fundadors de Plataforma per la Llengua que va morir l’any 2012 en una expedició a l’Himàlaia, per recordar la tasca feta per aquest activista per la llengua catalana. En les edicions anteriors, van rebre el guardó l’Assemblea de Docents de les Illes Balears i Escola Valenciana, respectivament.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.