BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Braç d'espinacs, salmó i formatge

30/de març/2021

Ingredients per a 4 persones:
500 g d’espinacs 
5 ous 
100 ml de nata líquida (32% MG) 
250 g de crema de formatge 
sal 
200 g de salmó fumat en làmines 
pebre negre 

Preparació:

  1. Neteja i bull els espinacs amb una mica de sal i deixa'ls escórrer.
     
  2. Separa els rovells d’ou de les clares. En un bol, barreja, amb la trituradora elèctrica, els espinacs, els rovells, la nata, sal i pebre. Vés afegint-hi, a poc a poc, les clares d’ou muntades a punt de neu.
     
  3. Posa la barreja en una plata de forn, grossa i plana, folrada amb paper antiadherent. Posa-ho al forn a 180 ºC i deixa-ho coure 20 min. Si la massa s’infla, no passa res, quan la retiris ja baixarà.
     
  4. Quan la massa sigui freda, posa-la sobre el marbre de la cuina, damunt d’un paper film. Unta-la amb crema de formatge i distribueix-hi per sobre unes làmines de salmó fumat. Enrotlla-la donant-li forma de braç de gitano (tan estret com puguis). 
     
  5. Posa-ho a la nevera 2 h. Talla-ho a trossos d’un gruix de dos dits. Serveix-ho.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.