BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Canonets de pa amb crema de formatge

09/de juliol/2020

Ingredients per a 4 persones:

1 barra de pa congelada

formatge cremós tipus brie

nata líquida

25 g de flor de taget (clavell d’agost) o qualsevol altra flor comestible o brots vegetals

Escarola

 

Per a la vinagreta de mostassa de Dijon:

1 cullerada de mostassa de Dijon

1 llimona

oli d'oliva verge extra

vinagre de vi blanc o vinagre balsàmic blanc

 

Preparació:

  1. Talla el pa a llesques fines mentre encara està congelat. Posa les llesques al forn, sobre motlles amb forma de canonet, a 150 °C, 15 min. Treu-les del motlle i reserva-les.
     
  2. Tempera el formatge al bany maria, a foc lent, batent-lo amb un rajolí de nata líquida tèbia.
     
  3. Aparta'l del foc i afegeix-hi uns pètals de flor de taget. Deixa que es refredi una mica i omple'n els canonets.
     
  4. Per a la vinagreta de mostassa: bat una cullerada de mostassa de Dijon amb el suc d’una llimona i oli d’oliva, fins que munti com si fos una maionesa, i rebaixa-la amb un rajolí de vinagre blanc.
     
  5. Acompanya els canonets amb una amanida d’escarola francesa amb la vinagreta de mostassa.

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.