BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Carpacció de carbassó, pinyons i formatge de cabra

Només per 2,90 €

03/de juliol/2024

Ingredients per a 4 persones

  • 3 carbassons
  • 100 g de formatge de cabra
  • 20 g de pinyons
  • 50 ml d'oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

Preparació:

  1. Renta els carbassons i talla'ls a rodanxes molt fines.
  2. Torra els pinyons en una paella fins que estiguin daurats.
  3. En un plat o safata gran col·loca les rodanxes de carbassó de manera ordenada i sense que se superposin.
  4. Reparteix-hi per sobre el formatge de cabra esmicolat i els pinyons torrats.
  5. Acaba-ho amb sal i pebre negre acabat de moldre al gust.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.