BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Carxofes al forn amb pernil ibèric

31/d’octubre/2024

Ingredients:

  • 8 carxofes
  • 100 g de pernil ibèric tallat a mà
  • 2 llimones
  • Julivert
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal en escates
  • Sal fina

Preparació:

  1. Renta les carxofes i talla-les per la part inferior perquè quedi una base plana. Retira alguna de les fulles exteriors i posa-les cap per avall. Dona uns cops a la base perquè s'obrin una mica.
  2. Col·loca-les en una safata de forn i salpebra-les generosament per dins. Ruixa-les amb oli i posa un dit d'aigua amb unes gotes de llimona a la safata, perquè quedin els cors més cuits.
  3. Cou-les al forn, a 180 °C, entre 20 i 25 min.
  4. Retira les carxofes del forn i emplata-les. A sobre, reparteix-hi una mica de flor de sal, pebre i els encenalls de pernil.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.