BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Carxofes amb cloïsses

30/de desembre/2020

Recepta de carxofes amb cloïsses de la Mª Auxiliadora Guijarro

Ingredients per a 4 persones:
1,5 kg de carxofes
400 g de cloïsses
125 ml de vi blanc
1 gra d’all
1 culleradeta de farina
1 fulla de llorer
oli d’oliva
sal

 

Preparació:

  1. Obre les cloïsses al vapor amb el vi blanc i el llorer en una cassola amb tapa. Reserva-les amb el suc.
     
  2. Renta les carxofes, retira’n les fulles, talla els cors a làmines i sofregeix-los amb una mica d’oli i l’all. Afegeix-hi una culleradeta de farina i remena-ho.
     
  3. Afegeix-hi el suc de les cloïsses i deixa-ho coure 5 o 10 min. Rectifica’n el punt de sal si convé.
     
  4. Afegeix-hi les cloïsses i el julivert picat. Deixa que faci xup-xup i estarà llest per servir-ho.

 

 

Més entrades de blogs

Nius d’ous de guatlla amb oli de tòfona

Ingredients per a 4 persones: 1 dotzena d’ous de guatlla 250 g de xampinyons 1 ...

Fricandó amb bolets

Ingredients per a 4 persones: 600 g de vedella a filets 250 g de bolets variats  3...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.