BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Cireres farcides de mascarpone

04/de juny/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 g de formatge mascarpone
  • 250 g de nata líquida 35% MG
  • 4 cullerades de sucre de llustre
  • 200 g de cireres
  • 5 nespres
  • 500 ml de suc de taronja natural
  • 500 ml d’aigua
  • 1 cullerada d’agar-agar en pols (uns 6 g)

 

Preparació:

  1. Obra les cireres per la meitat i treu els pinyols.
  2. Barreja el mascarpone amb el sucre de llustre fins que es dissolgui.
  3. Munta la nata líquida i afegeix-la al formatge mascarpone amb moviments suaus envoltants.
  4. Omple les cireres amb la barreja anterior. Reserva..
  5. Pela les nespres, retira els pinyols i bat juntament amb el suc de taronja.
  6. Posa l’aigua en un cassó i quan comenci a bullir dissol  l’agar-agar 2 minuts. Incorpora el batut de nespres i bat bé.
  7. Reparteix la barreja en quatre plats i poseu-hi les cireres farcides. Deixa refredar i serveix.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.