BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Coca de sobrassada

12/de juliol/2021

Ingredients per a 4 persones:

200 g de sobrassada
450 g de farina
220 g d’aigua
1 tasseta d’oli d’oliva verge extra
1 cullerada de mantega
100 g de sucre
1 culleradeta d’anís
1/2 cullerada de fonoll
canyella en pols

Preparació:

  1. Fes una massa no gaire densa amb la farina, aigua, oli, la mantega, el sucre, el fonoll i l’anís. Estén-la en una safata de forn.
     
  2. Posa-hi rodanxes de sobrassada per sobre. Opcionalment, pots afegir també ceba a la base i uns quants brots verds.
     
  3. Empolsa-ho amb canyella i sucre i posa-ho al forn a 200 ºC fins que la coca estigui feta (uns 15 min); la massa ha de quedar lleugerament cruixent.


 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.