BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Com s’ha construït el nou magatzem de productes refrigerats de Bonpreu i Esclat?

29/de març/2017

El nou magatzem de productes refrigerats està situat a Balenyà, on es troben les instal·lacions logístiques de Bonpreu i Esclat. Les obres han tingut una durada de 15 mesos i han suposat una inversió de 38 milions d’euros i generarà 200 nous llocs de treball.

Aquest nou magatzem té una dimensió de 23.000 m², que sumats als ja existents a la ciutat logística sumen un total de 58.500 m². Així mateix, el nou magatzem compta amb la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic més gran i amb més potència de Catalunya, amb un total de 2.454 panells solars.

En aquest vídeo et mostrem detalladament quina ha estat l'evolució de les obres i com s'ha construït el nou magatzem de productes refrigerats de Bonpreu i Esclat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.