BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Compromesos amb el benestar animal

26/d’octubre/2020

Des de Bonpreu i Esclat treballem per oferir als nostres clients un producte de qualitat.

Bonpreu i Esclat va ser dels primers supermercats que va introduir l'ou ecològic a la gran distribució l'any 2007.

En els últims anys, hem ampliat les diferents referències d'ous de gallines criades en llibertat que, actualment, ja representen la major part del consum d'ous de producció alternativa i seguim amb la voluntat de seguir ampliant la seva gamma.

Seguint amb aquesta filosofia, anunciem el nostre compromís de treballar perquè, a partir del 2025, el 100% d'ous frescos que oferim als nostres establiments provinguin de gallines criades en llibertat.

 

 

 

Més entrades de blogs

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

Ingredients per a 4 persones: 300 g de formatge de cabra 120 g de codonyat 50 g de...

Formatges de proximitat

A Bonpreu i Esclat t’oferim un ampli assortiment de formatges de km 0 produïts amb llet...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.