BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Crema amb bledes i carbassa confitada amb pinyons i pebre fumat

13/d’octubre/2021

Ingredients:
1 manat de bledes
2 patates
1 ceba
2 grans d’all
100 ml de nata líquida
100 g de carbassa
pebre negre
oli d’oliva verge extra
sal
pebre vermell fumat
10 g de pinyons
2 branques de romaní

Preparació:

  1. Pela la carbassa i talla-la a daus.
  2. En una paella, cobreix amb oli els dauets de carbassa, un gra d’all aixafat i una branqueta de romaní. Fes que arrenqui el bull i apaga el foc. Deixa refredar els daus de carbassa en l’oli i escorre’ls bé.
  3. Torra els pinyons al forn, a 180 ºC, 10 min. Deixa’ls refredar.
  4. Renta les bledes amb aigua freda i deixeu-les escórrer. Talla’ls a trossos de 2 cm. Reserva una petita part i salta-les.
  5. Pela les patates i els alls i talla-les a rodanxes.
  6. En una olla amb dues cullerades d’oli, ofega la ceba, les patates, les bledes i l’all 5 min, a foc mitjà. Sala i cobreix amb aigua. Cou 20 min, fins que tota la verdura estigui ben tendra.
  7. Retira del foc, tritura bé i afegeix la nata. Torna a arrencar el bull. Reserva calent.
  8. En una paella, salta les bledes amb una mica d’oli i sala.
  9. Reparteix la crema als plats, a sobre posa les bledes saltades, reparteix els daus de carbassa i acaba amb una mica de pebre vermell fumat i els pinyons torrats.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.