BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Crema de pastanaga i formatge fresc

01/de març/2016

Ingredients:

  • 1 kg de pastanagues
  • 1 litre de brou de verdures
  • 100 g de formatge fresc
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 escalunya
  • pebre negre
  • sal

Preparació:

  1. Pela i talla l'escalunya en tires fines i sofregeix-la en una cassola amb oli d'oliva.
  2. Pela i talla la pastanaga a trossos fins i afegeix-los al sofregit de ceba. Remena cinc minuts i posa-hi el brou de verdures. Deixa-ho coure tot junt vint minuts.
  3. Tritura la crema amb una batedora elèctrica. Salpebra-la i afegeix-hi el formatge fresc, remenant perquè es desfaci i quedi més cremosa.
  4. Cola la crema amb un colador xinès i, si ha quedat massa espessa, afegeix-hi una mica més de brou de verdures.

Aquesta crema es pot degustar freda o calenta, al vostre gust.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.