BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de crema freda de mango

12/de juliol/2019

Recepta de crema freda de mango, ingredients per a 4 persones:

  • 3 mangos madurs
  • 1 aranja rosa
  • 50 grams de sucre
  • Pebre negre
  • Menta fresca

 

1  Peleu els mangos i retireu-ne el màxim de polpa, tenint en compte la forma del pinyol. Espremeu l’aranja i coleu-ne el suc.

Barregeu els dos ingredients amb el sucre i incorporeu-hi pebre molt, amb moderació (un parell de tombs del molinet).

Passeu el conjunt per la batedora fins que quedi una crema ben llisa i de textura líquida. Poseu-ho al congelador, en un atuell adient per als batuts posteriors, i deixeu-ho congelar 1 hora.

Amb l’enganyamarits (batedora de clares), treballeu la mescla batent-la enèrgicament i a fons per desfer el gel que es vagi formant, i deixeu-la uns 30 minuts més, repetint l’operació, a partir d’aleshores, cada 10 minuts. Deixeu-la al congelador fins a obtenir una mena de granissat.

Presenteu la crema de mango en bols individuals, amb fulles de menta, o acompanyant fruita pelada i tallada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.