BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Crestes farcides de caqui

05/de novembre/2020

Ingredients per a 4 persones
1 kg de caquis madurs
1 poma petita
500 g de sucre morè
1 llimona
1 canonet de canyella


Per a la massa:
400 g de farina de blat
200 g de farina de sègol
100 g de mantega
½ cullerada de sal
1 ou


Preparació:
1. En mig litre d'aigua, posa el sucre, la pela de la llimona i la canyella, a foc suau, amb la poma sense pelar, tallada a dauets.
2. Fes un puré amb els caquis pelats i el suc de la llimona. Incorpora'l a l'almívar i cou-ho fins a obtenir una melmelada.
3. Per a la massa: barreja les farines, la sal i la mantega, i afegeix-hi aigua fins a obtenir una textura que es pugui pastar. Deixa-ho reposar 30 min a la nevera.
4. Estén la massa amb un corró i talla-la en cercles. Omple la meitat de cada cercle amb la melmelada i tanca les vores amb aigua.
5. Pinta-ho amb ou batut i fes-ho coure al forn, a 180 ºC, 20-25 min.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.