BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Formatges Montbrú: "Recollim la llet a la tarda i la treballem a la nit per vendre el mateix dia aquell formatge"

24/de novembre/2017

Als supermercats Bonpreu i Esclat, fem una clara aposta pels productes artesans i de proximitat, perquè volem posar a disposició dels nostres clients aquells aliments produïts a casa nostra i que gaudeixen d'una qualitat extraordinària. Un bon exemple d'aquesta voluntat la trobem a la secció de formatgeria dels nostres supermercats, on podràs trobar un gran nombre de productes de Km0, és a dir, elaborats a Catalunya amb productes del territori.

Així doncs, volem presentar-te Formatges Montbrú, una formatgeria familiar ubicada a Moià que elabora diàriament i de forma tradicional diferents varietats de formatge: mató, formatge fresc, sarró de cabra... que podràs trobar a Bonpreu i Esclat. No esperis més, descobreix en aquest vídeo tots els detalls i anima't a tastar els deliciosos formatges de Montbrú!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.