BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Embotits: varietat i qualitat

22/de juny/2020

A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de muntanya, foies, espetecs, bulls i també una àmplia representació d’embotits de productors locals, de km 0. Cadascun d’ells té les seves particularitats i sabem que decidir-te pot ser complicat, per això des de Bonpreu i Esclat et posem les coses fàcils: aquí tens un seguit de videoconsells que t’ajudaran a triar el millor embotit per a cada ocasió.


A Consells Bonpreu i Esclat. Menja bé, viu millor parlem d'embotits!

 

Quins tipus de pernil ibèric trobem?

 

 

Què hem de saber dels embotits?

 

 

Embotits de KM0

 

 

Saps com triar un bon foie?

 

 

Coneixes tots els tipus de patés?


Més entrades de blogs

Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons

Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de...

Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes

Ingredients per 2 persones:   6 porros prims sense la part verda (aprofitem la part...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.