BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà

10/de maig/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 2 carbassons de mida petita molt tendres
  • 1 raig d'oli d'oliva verge extra
  • 300 g de llom de bacallà
  • 3 alls
  • 300 g d'oli de gira-sol
  • 100 g de sucre
  • 100 ml aprox. d'oli d'oliva verge extra
  • 25 ml de vinagre de vi blanc
  • granes o llavors de rosella
  • sal

Preparació

  1. Talla els carabassons a tires molt fines.
  2. Pela els alls i posa'ls a coure en un cassó amb un raig d'oli d'oliva.
  3. Afegeix els 50 g. de pell de bacallà i deixa-ho coure mig minut.
  4. Tot seguit, afegeix els daus de bacallà i fes-ho coure deixant el bacallà un xic cru.
  5. Aparta-ho del foc, tritura-ho i afegeix l'oli per fer una brandada ben compacta.
  6. Embolica les làmines de carbassó amb la brandada.
  7. Posa una mica de sucre al damunt, caramel·litza i serveix amb una vinagreta i unes granes o llavors de rosella.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.