BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Faves amb cloïsses i safrà

24/de maig/2021

Ingredients per a 4 persones:
1 kg de faves fresques pelades
1 kg de cloïsses
oli d’oliva verge extra
un grapat de julivert
4 grans d’all
brins de safrà
sal
pebre negre  

Preparació:

  1. Renta les cloïsses i deixa-les 15 min en remull.
     
  2. Pela les faves, renta-les i deixa-les en remull 20 min, perquè quedin més tendres. Cou-les en una paella amb dos grans d’all, una cullerada d’oli d’oliva i una mica de sal; tapa-ho uns minuts.
     
  3. Esbandeix les cloïsses. En una cassola, ofega els altres dos alls i el julivert picat, afegeix-hi les cloïsses i tapa-ho.
     
  4. Quan comencin a deixar anar suc, dilueix el safrà en una cullerada del suc i afegeix-l’hi.
     
  5. Afegeix-hi les faves, barreja-ho amb moviments suaus 3 min, perquè es barregin bé els sabors, i rectifica-ho de sal i pebre negre.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.