BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Filet de vedella amb verdures i mostassa

17/de setembre/2020

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 filets de vedella de 200 g cadascun
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 safata de minipastanagues
  • 1 safata de minipanotxes de blat de moro
  • 1 safata de minicarbassons
  • 1 cullerada de mostassa en gra
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal en escates
  • Salsa tàrtara (opcional)

 

Preparació:

  1. Talla les verdures a tires de la mateixa mida i unta-les amb una mica d’oli d’oliva.
  2. Empolsa-les amb la mostassa en gra i cou-les a la graella o en una paella, fins que quedin ben tendres.
  3. Cou la carn 1 min per cada costat.
  4. Talla els filets a tires de la mateixa mida que les verdures i barreja-les amb les verdures.
  5. Serveix-ho de seguida, amb sal i una mica de salsa tàrtara (opcional).

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.