BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Flam de castanyes i vainilla

19/d’octubre/2021

Ingredients:
250 g de castanyes pelades
80 g de sucre
50 g de sucre per caramel·litzar
4 ous
500 ml de llet
1 canonet de vainilla
200 ml de nata líquida de 35% MG
30 g de mel

Preparació:

  1. Posa la llet al foc amb el canonet de vainilla obert. Quan arrenqui el bull, tira-hi les castanyes i deixa-les coure a foc molt suau. Quan siguin toves, tritura-les.
  2. Afegeix els ous i els 80 g de sucre a les castanyes i torna-ho a triturar perquè es barregin tots els elements.
  3. Posa els 50 g de sucre amb un fil d’aigua en una paella a foc suau. Quan comenci a quedar d’un color marró fosc, apaga el foc i tira-ho al motlle.
  4. Posa el motlle al bany maria dins el forn i fes-lo coure 40 min a 100 ºC. Fes la prova de l’agulla per saber que està cuit.
  5. Una vegada cuit, deixa’l refredar i serveix-lo amb nata semimuntada amb mel.


 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.