BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de fondue de carn

03/de gener/2020

Recepta de fondue de carn, ingredients per a 4 persones:

  • 250 g de llom de porc en un tros
  • 250 g de carn de vedella en un tros
  • Oli d’oliva

 

Per a les costelletes de conill:

  • 250 g de costelles de conill
  • 1 ou
  • Pa ratllat amb all i julivert

 

  1. Arrebossa les costelles de conill amb ou i pa ratllat amb all i julivert. Talla la carn de llom i vedella a daus petits.
  2. Disposa les costelletes i la carn sobre una safata o plat.
  3. Escalfa l’oli per omplir la fondue i porta-la a la taula, juntament amb les salses i les carns, perquè cada comensal s’ho prepari al seu gust.

 

Salses per acompanyar:

Prepara un chimichurri de ceps amb vi blanc i vinagre de Xerès, o una salsa de poma cuita amb curri i ou. També pots servir trossets de pebrot i ceba amb oli i vinagre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.