BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Fricandó d'albergínies

14/de juliol/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • ½ pebrot verd italià
  • 1 tomàquet madur
  • 1 got de vi ranci
  • 50 g de moixernons secs en remull
  • 2 albergínies morades
  • oli d’oliva verge extra
  • farina de cigrons

Per a les patates:

  • 3 patates monalisa o vermelles
  • 1 gra d’all
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got d’oli d’oliva verge extra
  • 1 got d’aigua
  • sal
  • pebre negre

Preparació:

  1. Salta les verdures tallades (excepte les albergínies i els bolets) en una paella, fins que agafin color. Tritura i torna a coure a foc lent. Quan es quedin sense líquid, afegeix el vi ranci i deixa reduir.
  2. Per a les patates: talla les patates a rodanxes fines i cou amb la resta d’ingredients, al forn o a la paella, fins que estiguin toves.
  3. Talla les albergínies a rodanxes, renteules amb aigua i enfarina amb la farina de cigrons. Fregeix a la mateixa cassola.
  4. Afegeix el sofregit, les patates i els moixernons amb l’aigua del remull i cou uns minuts a foc lent.



 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.