Recepta de gelats de pal de síndria i iogurt, ingredients per
a 6-8 persones:
- ½ síndria
- 4 iogurts naturals
- 10 cullerades de sucre
- Suc de llimona
- Menta fresca
1. Peleu la síndria i tritureu-la juntament amb el
suc de mitja llimona i sis cullerades de sucre. Passeu-ho per un
colador fi.
2. Amb aquesta preparació, ompliu tres quartes parts
d’un motlle per a gelats de pal. Afegiu-hi fulles de menta i poseu-ho
al congelador fins que quedi semi congelat.
3. Barregeu el iogurt amb quatre cullerades de sucre
i unes gotes de suc de llimona. Acabeu d’omplir els gelats amb aquesta
barreja, claveu-hi un palet de gelat i torneu-ho a posar a congelar
unes quantes hores, fins que estigui congelat del tot.
4. Introduïu els gelats en aigua calenta uns segons,
per retirar-los dels motlles amb més facilitat, i serviu-vos.