BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Ha arribat ja el 20è concurs de dibuix d’Esclat!

12/d’agost/2016

El divendres 12 d’agost arrenca el concurs de dibuix infantil d’Esclat que aquest any celebra ja la vintena edició. Així doncs, es tracta d’una activitat molt popular en els establiments i que compta amb una alta participació de nens i nenes d’arreu del territori.

Enguany, el concurs es basa en el món de la màgia i poden participar-hi tots els nens en edat escolar. Tan sols és necessari recollir la làmina a caixa central d’Esclat i retornar-la amb el dibuix i les dades personals abans del 12 de setembre. Les categories de participació són: 3-4, 5-6, 7-9 i 10-12 anys.

De la mateixa manera i com és habitual, són molts els premis que la canalla pot guanyar amb els seus dibuixos. Només per participar-hi, en entregar la làmina dibuixada, cada nen rebrà una capsa de colors i els guanyadors de cadascun dels 41 Esclat seran premiats amb:

  • 1r premi: tres entrades per a Naturlandia
  • 2n premi: lot de productes Abacus per valor de 30€
  • 3r premi: lot de productes Abacus per valor de 20€

A més a més, aquells que hagin resultats guanyadors de cada supermercat Esclat passaran a la gran final, entre els quals el jurat escollirà els millors dibuixos. Aquests finalistes optaran a un cap de setmana a Port Aventura i participaran en el sorteig d'un viatge a Londres per veure l'obra Harry Potter and the cursed child per a dues persones.

Anima els petits de casa a participar-hi i mostrar la seva creativitat dibuixant el món de la màgia!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.