BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Les Claus de l'Alimentació

29/de desembre/2022

Les Claus de l'Alimentació són un cicle de tres xerrades presencials organitzades per Bonpreu i Esclat i presentades per la periodista Xantal Llavina, per posar sobre la taula aquelles tendències que marquen el present i el futur del que mengem. Juntament amb la participació de professionals del sector, traslladem informació de qualitat, neutral i contrastada sobre diferents productes.

Te les vas perdre? Visualitza els millors moments!

JORNADA 1: Proteïna animal i vegetal: qüestió d'equilibri
Amb la participació de Marc Coloma (Heura), Jordi Barri (Flax&Kale), Jaume Planella (Noel) i Joan Sabartés (Bonpreu i Esclat).

JORNADA 2: Veritats i mites sobre la llet de vaca i les begudes vegetals
Amb la participació d'Anna Rovira (Liquats), Gabriel Mariscal (Llet Nostra), Josep Sucarrats (Arrels) i Neus Roca (Bonpreu i Esclat).

JORNADA 3: Mètodes de cultiu del present i del futur
Amb la participació de Jordi Balari (Cooperativa social MANS), Josep Ferrer (Cooperativa Conca de la Tordera), Maite Ros (Consell Català de la Producció Integrada), Joaquim Bas (Groots) i Joan Sabartés (Bonpreu i Esclat).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.