BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Llibres gastronòmics per regalar aquest Sant Jordi

20/d’abril/2021

Sant Jordi és un dels dies més bonics de l’any. La pandèmia ens ha obligat a adaptar-ne la celebració, però els llibres no poden faltar, aquest 23 d’abril, i n’hi ha per triar i demanar.  Si una cosa ens agrada és cuinar i, per això, et fem una proposta d’alguns dels títols gastronòmics que pots comprar aquesta diada per aprendre, entretenir-te i descobrir noves maneres de gaudir de la cuina.

 
 
El menjar de la família

T’has preguntat alguna vegada què mengen els grans xefs? Ferran Adrià et dona una trentena de menús equilibrats i saborosos, amb ingredients frescos i unes elaboracions fàcils, però cuidades. Una eina que t’ajudarà a planificar diferents menús per cada dia de la setmana.

Ferran Adrià i Equip d’ElBulli
Ed. La Magrana

 

 

Cuina mare

Joan Roca, el xef del Celler de Can Roca, recupera, en aquest llibre, la cuina tradicional de les mares, les receptes de sempre, amb l'objectiu que, fins i tot sense ser un gran xef, les puguis cuinar a casa. Sense perdre el toc de qualitat, hi trobaràs receptes sense complicacions ni tecnicismes.

Joan Roca
Ed. Columna

 

 
 
Brutal. Les receptes de Marc Ribas

El televisiu Marc Ribas ha preparar un receptari amb els plats més saborosos, fàcils i sorprenents que et puguis imaginar: àpats que es preparen en un moment, elaboracions per compartir amb els amics… Més de seixanta propostes amb productes de mercat, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats.

Marc Ribas
Ed. Cossetània

 

 

1000 receptes d’or

Karlos Arguiñano no necessita presentació i en aquest llibre ha recollit centenars de receptes que són perfectes per a qualsevol àpat i ocasió. Un d’aquells llibres “de capçalera”, que val la pena que tinguis sempre a la vora per agafar noves idees i inspirar-te a l’hora de cuinar.

Karlos Arguiñano
Ed. Columna

 

 
 
Menja bé, no facis dieta

Oblida’t del mite que menjar bé és difícil i avorrit. Aquest llibre, dels germans Torres, dos cuiners molt reconeguts, proposa un pla complet de 28 dies perquè aprenguis a menjar bé i, per tant, puguis seguir una dieta equilibrada i mantenir el pes a ratlla. I de pas, aprendràs receptes boníssimes!

Javier i Sergio Torres
Ed. Rosa dels Vents

 

 

Picades

No es pot entendre la cuina catalana sense la picada, un tresor gastronòmic que es transmet de generació en generació. En aquest llibre, Ramon Parellada, de la Fonda Europa, de Granollers, ha recollit unes quantes receptes d’arreu del país i en proposa algunes de noves, saboroses i molt originals!

Ramon Parellada
Ed. Rosa dels Vents

 

 
 
Sense dents i a mossegades

Si fa poc que has ampliat la família, pot ser que tinguis molts dubtes al voltant de l’alimentació infantil. En aquest llibre trobaràs les respostes a algunes de les preguntes més habituals que es fan els pares i les mares novells respecte l’alimentació infantil.

J. Llorca i M. Gómez
Ed. Rosa dels Vents

 

 

Com a casa de la mama

Si t’agrada la cuina casolana, no pots deixar escapar aquest llibre que han escrit els responsables del canal de YouTube El Forner d’Alella. Hi trobaràs un centenar de propostes imprescindibles, variades i plenes de sabor que t’evocaran els moments més feliços degustant els plats de les nostres mares i de les nostres àvies

Josep Maria Mañé
Ed. Rosa dels Vents

 

 

 

Són una desena de propostes ideals per regalar o regalar-te si t’agrada la cuina i vols aprendre coses noves. N’hi ha per a tots els gustos, per a tots els nivells i per a totes les circumstàncies i són la millor manera de gaudir d’un Sant Jordi gairebé com els de sempre. Bona diada i bona lectura!

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.