BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Macarrons al pesto vermell

07/de juny/2022

Ingredients per a 4 persones:
Per als macarrons:

  • 320 g de macarrons ratllats
  • Oli verge extra d’oliva
  • Sal fina

Per al pesto vermell:

  • 150 g de tomàquets secs en oli
  • 10 fulles alfàbrega fresca
  • 100 g de pinyons 
  • 1 dent d’all
  • 1 nyora seca
  • 100 g de parmesà ratllat
  • 75 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Sal fina
  • Pebre negre 

Preparació:

  1. Per als macarrons: Posa una olla amb aigua (el triple que de pasta) i sal a bullir. Un cop bulli l’aigua, tira els macarrons de cop i fes-los bullir uns 8-10 minuts. Escorre i refreda la pasta. Tireu-li un rajolí d’oli per a que no s’enganxin
  2. Per al pesto vermell: Posa la nyora a hidratar amb aigua calenta durant 10 minuts. Un cop passat el temps, retira tota la polpa.
  3. Torreu els pinyons en una paella amb una gota d’oli.
  4. En un got de la batedora elèctrica posa els tomàquets, els pinyons torrats, les fulles d’alfàbrega, l’all, l’oli, el parmesà, la sal, el pebre i la carn de nyora. Tritura fins a fer-ne una pasta llisa.
  5. Mescla els macarrons amb la salsa de pesto vermell.
  6. Serveix els macarrons amb la salsa i acaba’ls amb formatge parmesà ratllat per sobre i uns pinyons torrats.


 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.