BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Mandonguilles de bacallà amb salsa biscaïna

09/d’agost/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de bacallà dessalat
  • 2 pebrots xoricer
  • 3 cebes
  • 2 grans d'all
  • 2 rovells d'ou
  • 100 g de farina
  • 1 cullerada de pa ratllat
  • 500 ml de brou de peix
  • Julivert fresc
  • Un rajolí d'oli d'oliva verge extra
  • Sal fina

Elaboració:

  1. Primer posa en remull en aigua tèbia durant 30 minuts el pebrot xoricer.
  2. Una vegada hagi passat el temps retira la carn del pebrot amb un ganivet i reserva-la.
  3. Talla els lloms de bacallà ben petits i barreja-ho en un bol amb l'all picat, una mica de julivert picat, un polsim de sal, el pa ratllat i els rovells d'ou fins a formar una massa.
  4. Agafa petites porcions de la massa amb les mans i fes les mandonguilles, passa-les per farina i fregeix-les en una cassola amb oli d'oliva fins que estiguin daurades. Reserva-les.
  5. Per a fer la salsa biscaïna, pica les cebes a daus petits i cuina-la en una cassola amb un xic d’oli fins que sigui ben cuita
  6. Afegeix la carn del pebrot choricero i una culleradeta de farina i deixa que es cuini lleugerament. Aboca el brou de peix i deixa cuinar uns 5 minuts.
  7. Aboca les mandonguilles i cuina el conjunt uns 5 minuts més fins que la salsa estigui perfecta i espessa.

Presentació:

  1. Serveix les mandonguilles de bacallà en un plat amb la salsa biscaïna per damunt. Decora amb una mica de julivert picat.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.