BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Mandonguilles de bacallà amb salsa biscaïna

09/d’agost/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de bacallà dessalat
  • 2 pebrots xoricer
  • 3 cebes
  • 2 grans d'all
  • 2 rovells d'ou
  • 100 g de farina
  • 1 cullerada de pa ratllat
  • 500 ml de brou de peix
  • Julivert fresc
  • Un rajolí d'oli d'oliva verge extra
  • Sal fina

Elaboració:

  1. Primer posa en remull en aigua tèbia durant 30 minuts el pebrot xoricer.
  2. Una vegada hagi passat el temps retira la carn del pebrot amb un ganivet i reserva-la.
  3. Talla els lloms de bacallà ben petits i barreja-ho en un bol amb l'all picat, una mica de julivert picat, un polsim de sal, el pa ratllat i els rovells d'ou fins a formar una massa.
  4. Agafa petites porcions de la massa amb les mans i fes les mandonguilles, passa-les per farina i fregeix-les en una cassola amb oli d'oliva fins que estiguin daurades. Reserva-les.
  5. Per a fer la salsa biscaïna, pica les cebes a daus petits i cuina-la en una cassola amb un xic d’oli fins que sigui ben cuita
  6. Afegeix la carn del pebrot choricero i una culleradeta de farina i deixa que es cuini lleugerament. Aboca el brou de peix i deixa cuinar uns 5 minuts.
  7. Aboca les mandonguilles i cuina el conjunt uns 5 minuts més fins que la salsa estigui perfecta i espessa.

Presentació:

  1. Serveix les mandonguilles de bacallà en un plat amb la salsa biscaïna per damunt. Decora amb una mica de julivert picat.


 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.