BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Minibroquetes de pollastre marinat amb mango i tomàquet

08/de desembre/2020

Ingredients para a 4 persones:
400 g de contracuixa de pollastre desossada
200 g de tomàquets cirerol
2 mangos
1 llimona
1 cullerada de comí molt
1 cullerada de cúrcuma molta
1 branca de farigola
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
sal
pebre negre

Preparació:

  1. Trosseja el pollastre i posa’l a marinar amb la ratlladura i el suc de la llimona, sal, pebre, comí, cúrcuma i farigola durant 24 h.
  2. Escalfa una paella amb una cullerada d’oli i salta-hi el pollastre adobat fins que estigui cuit. Reserva’l.
  3. Pela el mango i talla’l a daus. Renta i eixuga els tomàquets cirerols.
  4. Munta cada broqueta alternant-hi tres trossets de pollastre amb un de mango i un tomàquet.
     

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.