BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Patates braves de moniato

Patates braves de moniato

20/de novembre/2015

Ingredients

  • 4 moniatos
  • 1 cullerada de mostassa de Dijon
  • 2 ous
  • 1 polsim de curri
  • 1 polsim de pebre vermell picant
  • vinagre de xerès
  • sal
  • oli d'oliva verge extra

Preparació

  1. Pela els moniatos i talla'ls a daus.
  2. En una paella, posa una bona quantitat d'oli d'oliva i fregeix-hi els moniatos fins que estiguin daurats per fora i tous per dins. Quan estiguin al punt, retira'ls i deixa'ls escórrer en una safata amb paper absorbent.
  3. Al vas de la batedora, posa-hi els dos ous, el pebre vermell picant, el curri, un raig de vinagre de xerès i oli d'oliva per preparar una maionesa.
  4. Quan la maionesa estigui al punt, afegeix-hi la mostassa i bat una mica més perquè es barregi bé.
  5. Serveix el moniatos fregits amb la salsa picant i ja tindràs llesta aquesta aquesta recepta alternativa a les tradicionals patates braves.

Més entrades de blogs

Les 3 diferències entre la data de caducitat i la de consum preferent

Cada català llença 35 quilos a l’any de menjar que seria aprofitable. O el que és el mateix,...

Com es preparen les ostres

L' ostra arrissada del delta de l'Ebre és un marisc que únicament es cria a les badies del...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.