BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Mousse de pera

03/d’agost/2020

Ingredients 4 persones:

200 ml de nata per muntar

50 g de sucre

350 ml de suc de pera

4 fulles de gelatina

200 g de pera ratllada

 

Preparació:

  1. Posa en remull la gelatina amb aigua freda. Escalfa al microones una part del suc i dissol-hi la gelatina. Barreja la resta del suc amb el sucre. Afegeix-hi la gelatina fosa i barreja-ho bé. Afegeix-hi la pera ratllada. Incorpora-hi amb suavitat la nata muntada i reparteix-ho pels motlles.
     
  2. Reserva-ho a la nevera fins que qualli. Desemmotlla la mousse i decora-la amb una mica de coulis de gerds.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.