BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Musclos al pesto de nous

19/d’octubre/2018

Recepta de musclos al pesto de nous, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 48 musclos
  • 150 g de bolets de temporada
  • 20 g de nous sense closca
  • 1 gra d’all
  • Alfàbrega
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu els bolets amb un pinzell moll i eixugueu-los. Netegeu els musclos i trossegeu les nous, si cal.

2 Poseu els musclos en una olla, salpebreu-los lleugerament, afegiu-hi un xic d’aigua i feu-los obrir a foc viu, amb l’olla tapada i sacsejant-la sovint.

3 Reserveu els musclos en calent només amb una de les closques. Coleu el suc de la cocció i reduïu-lo fins a tenir 3-4 cullerades de suc.

4 En un morter, piqueu el gra d’all (si voleu, en podeu retirar el germen central) amb les nous i fulles d’alfàbrega, al vostre gust (80 g). Treballeu la pasta resultant amb un parell de cullerades d’oli d’oliva i el suc reduït dels musclos.

5 Poseu una cullerada d’oli en una paella i salteu-hi els bolets, tallats a làmines, a foc viu, 5 min. Salpebreu-los amb moderació, afegiu-hi els musclos i deixeu-ho escalfar un parell de minuts.

6 Regueu-ho amb el pesto de nous, repartiu-ho als plats i serviu-ho immediatament.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.