BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Obre la porta a un món millor

10/de gener/2017

Clauers solidarisTens a les mans la clau per obrir la porta a un món millor. Un petit gest per a tu és un gran ajut per als qui més ho necessiten. A Bonpreu i Esclat, t’ho posem fàcil per col·laborar i fer un donatiu solidari a una entitat benèfica. Amb aquesta campanya solidària, pots fer la teva aportació comprant un dels nostres clauers solidaris i l’import es destinarà íntegrament a qui triïs: Oxfam Intermón, Mans Unides o la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. Amb cada clauer aportes 2€ a alguna d’aquestes entitats i, a més a més, t’emportes una moneda per al carro de la compra.

En col·laborar amb la Fundació Josep Carreras, estaràs ajudant en la recerca perquè la leucèmia sigui una malaltia curable per a tots els pacients. Des de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, els investigadors mèdics treballen per millorar la qualitat de vida dels malalts i per poder trobar medicaments adequats per a cada persona amb leucèmia.

Si tries fer un donatiu a Mans Unides, la teva aportació servirà per lluitar contra la fam i la pobresa al món. Des d’aquesta ONG, es treballen projectes de cooperació al desenvolupament per ajudar milers de persones que viuen en condicions de pobresa extrema i en risc d'exclusió.

Els donatius a Oxfam Intermón serviran per a dur a terme campanyes que permetin a moltes persones sortir de la pobresa i, sobretot, per salvar vides en situació d’emergència. Aquesta entitat també treballa per eradicar la injustícia i les desigualtats creixents.

Amb la col·laboració de tots, serem imparables contra la leucèmia, farem front comú a la pobresa i ajudarem a desenvolupar projectes que ajudaran a salvar vides. Trobaràs els clauers solidaris a tots els supermercats Bonpreu i Esclat i el teu granet de sorra es convertirà en una gran muntanya.

La teva ajuda és clau.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.