BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Pa amb xocolata, oli i sal

Pa amb xocolata, oli i sal

05/de maig/2020

El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. Amb aquesta recepta, el pots preparar  amb un toc sofisticat que queda espectacular i que agradarà a grans i petits. Per arrodonir-ho, podeu escoltar tots plegats la cançó del grup de folk-pop Blaumut, Pa amb oli i sal.

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 100 g de xocolata negra (o xocolata amb llet)
  • 80 g de nata líquida
  • oli d’oliva verge extra
  • flocs de sal

 

Preparació:

1. Amb un corró, estira el pa de motlle i talla'l en tres tires.

2. Embolica cada tira en un tub d’acer inoxidable per a pastisseria.

3. Posa'ls al forn 10 min, a 200 ºC. Quan siguin freds, desemmotlla'ls amb molta cura i reserva'ls.

4. Fon la xocolata amb la nata uns segons al microones.

5. Bat-ho bé i posa-ho dins d’una mànega pastissera. Quan la crema de xocolata hagi agafat una mica de consistència, omple’n els tubs de pa de motlle.

6. A l’hora de servir el pa amb xocolata, posa-hi unes gotes d’oli d’oliva i flocs de sal.

 

 

 

Més entrades de blogs

Trucs per aprofitar molt bé els aliments

Què podem fer amb la part verda del porro? Les espines de peix es poden menjar? Sabies...

Trucs per estalviar temps cuinant

Et fa mandra passar molta estona a la cuina? Coneixes el ‘batch cooking’? Et donem...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.