BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets

03/de març/2022

Ingredients per a 4 persones:

Per al pesto de kale

  • 10 fulles d’alfàbrega
  • 6 fulles grans de col kale
  • 25 g de pinyons torrats
  • 25 g de nous pelades
  • 70 g de parmesà ratllat
  • 1 dent d’all pelat
  • El suc de mitja llimona
  • 200 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Sal fina

Per a la pasta

  • 400 g de penne ratllat
  • 2 albergínies de mida mitjana
  • 16 tomàquets cirera del tipus pera
  • Oli d’oliva verge extra
  • Orenga seca
  • 50 g de formatge tipus idiazabal fumat
  • Sal fina
  • Pebre negre molt

Preparació:

  1. Per al pesto de kale: Posa tots els ingredients en un bol i tritura’ls fins a formar una pasta homogènia.
  2. Per a la pasta: Talla l’albergínia a daus amb la pell. Posa a coure al forn l’albergínia i els tomàquets amb una mica d’oli, salpebra i afegeix l’orenga sec. Cou a 180ºC durant uns 25 minuts. Mentrestant bull la pasta amb aigua i sal fins que estigui cuita. Escorre-la i reserva-la uns instants.

Muntatge

  1. Mescla les verdures cuites al forn amb la pasta i el pesto de kale. Reparteix en els plats i ratlla per sobre l’idiazabal fumat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.