BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla

14/d’agost/2020

Ingredients per a 4 persones:

4 préssecs de vinya

150 g de sucre

4 porcions d’una placa de full

2 rovells d’ou

pinyons

sucre de llustre

gelat de vainilla

 

Preparació:

  1. Estira la placa de full amb un corró i talla-la a rectangles individuals. Unta'ls amb els rovells d’ou batuts i escampa-hi els pinyons pel damunt. Empolsa-ho de sucre de llustre.
     
  2. Fes coure les plaques de full entre dues plates de forn perquè no pugi més de 2,5 cm, a 200 ºC, fins que estiguin daurades. Retira-les del forn i deixa-les refredar.
     
  3. Pela i talla els préssecs a daus.
     
  4. Prepara un caramel amb el sucre i afegeix-hi els daus de préssec. Deixa-ho coure una mica.
     
  5. Obre el full per la meitat i omple'l amb els daus de préssec. Acompanya-ho amb una quenelle de gelat de vainilla.

     

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.